HOORN - In de tweede klasse van het zaterdagvoetbal zijn Always Forward en Jong Holland op de eerste speeldag een remise overeen gekomen. In Hoorn eindigde het in 1-1.

Always Forward begon beter aan het duel en Jong Holland-keeper Nick Blaauw moest enkele malen in actie komen. Naarmate het duel vorderde kwamen de gasten uit Alkmaar beter in de wedstijd en via de jonge Chiel Vlaar zlefs op voorsprong. Op slag van rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door een trefer van Nick de Wit.

Na de rust lieten beide ploegen zien niet veel voor elkaar onder te doen, waarbij de kansen schaars waren. De remise bleek dan ook een terechte eindstand van het duel.

Komende zaterdag speelt Jong Holland thuis tegen ASV De Dijk terwijl Always Forward dan op bezoek gaat bij Unicum in Lelystad.