VIJFHUIZEN - Always Forward heeft in de tweede klasse nog niet van het zoet der overwinning mogen proeven. Zondag ging de ploeg van trainer Egidio Oude Groen met 3-1 onderuit bij DSOV in Vijfhuizen.

De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een treffer van Farai Lintjes en deze werd kort na de rust verdubbeld door Luca Schut. Always Forward mocht er weer in geloven toen Danilo van der Woude de aansluitingstreffer wist te maken en ging op zoek naar meer. Het was echter DSOV dat profiteerde van de ruimte en in de slotfase de 3-1 maakte via Vince De Kwant.

Voor Always Forward dat nu één punt heeft uit drie wedstrijden staat komende zondag in eigen huis de derby tegen Westfriezen op het programma.

Foto's: Patricia Photography