MONNICKENDAM - De zaterdagvoetballers van Always Forward hebben eindelijk de eerste overwinning van het seizoen kunnen bijschrijven. Op bezoek bij Monnickendam won de Hoornse formatie met liefst 1-4.

Na twee nederlagen en een gelijkspel moest het op bezoek bij het puntloze Monnickndam gebeuren. Toch moest Always Forward eerst even wakker geschud worden toen Daan Pruim de score namens de thuisploeg opende. De gasten stelde echter snel orde op zaken op Sportpark Markgouw. Binnen een paar minuten maakte Samet Cetin de gelijkmaker en wist Joep Rive voor een Hoornse voorsprong te zorgen.

In de tweede helft wist Rive ook nog een tweede treffer te maken warana Diovaris Balentina de eindstand op 1-4 bepaalde.

Zwaluwen '30
Competitiegenoot Zwaluwen '30 won op de eerste speeldag van Monnickendam, maar ging zaterdag voor de derde keer op rij onderuit. Op bezoek bij SCPB '22 in Badhoevedorp was de thuisclub oppermachtig en eindigde het in 4-0.