HOOGLAND - Hollandia is afgezakt naar de dertiende plaats in de vierde divisie nadat de uitwedstrijd bij Hoogland zondag met 2-0 verloren ging.

Op basis van het vertoonde spel had de Hoornse ploeg van trainer Lars Keppel minimaal recht op een punt, maar men sloeg slordig om met de kansen die het al in de eerste helft kreeg. Uit een spaarzame tegenaanval wist Youssef El Bouaazzati namens de thuisploeg wel het net te vinden achter keeper Huub Veltman die zijn basisdebuut maakte nadat hij vorige week al als invaller het veld in kwam na een rode kaart voor Dirk Bakker.

Na de rust was het spelbeeld niet anders. Hollandia had veruit het meeste balbezit, maar toonde zich voor het doel niet slagvaardig genoeg. Vlak voor tijd wist Dion van Burik zodoende het duel te beslissen met de 2-0.

Komende zondag staat er voor Hollandia een thuiswedstrijd op het programma als JOS Watergraafsmeer op bezoek komt.