HARDERWIJK - Hollandia heeft een schlemielige nederlaag geleden op bezoek bij VVOG. In Harderwijk wist de ploeg van trainer Lars Keppel op karakter een 2-0 achterstand weg te werken, maar ging in blessuretijd alsnog onderuit: 3-2.

Na een evenwichtige eerste helft nam thuisploeg VVOG, beschikkend over een aantal zeer ervaren krachten, kort na rust een voorsprong via Danny van de Meiracker. Het duel leek een kwartier voor definitief beslist toen keeper Dirk Bakker een overtreding beging en Joshua Patrick vanaf elf meter de 2-0 liet aantekenen.

Hollandia gaf zich echter nog niet gewonnen en via doelpunten van Encho Margaritha en Denzel Inyamah had men plotseling zicht op een punt. Drie minuten in blessuretijd ging dat punt echter alsnog verloren toen Ferdi van Looy ineens voor Bakker opdook en de 3-2 liet aantekenen.

Hollandia speelt komende zaterdag om 18.00 uur thuis tegen ODIN '59.