UTRECHT - Een week na de ruime zege op SJC (4-1) is Hollandia op bezoek bij Kampong tegen de eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. Mede door een gemiste strafschop van Encho Margaritha wonnen de Utrechters met 2-1.

Margaritha scoorde vorige week nog van elf meter, maar keeper Peeters van Kampong liet zich kort voor rust niet verrassen door de Hollandia-speler en keerde de strafschop. De thuisploeg had kort daarvoor al een voorsprong genomen via Witteveen en dat was al tegen de verhoudingen in want het was de ploeg van trainer Lars Keppel die de beste kansen kreeg.

Het gebrek aan zorgvuldigheid in het afronden brak de Hoornse ploeg na de rust op toen Van Raalten de 2-0 wist te maken. Uit een vrije trap wist Niels Koster nog wel de aansluitingstreffer te maken, maar het slotoffensief van Hollandia leverde niets meer op.

Hollandia komt komende week tweemaal thuis in actie. Komende woensdag komt in de landelijke KNVB-beker UDI '19 op bezoek terwijl zondag in de competitie Purmersteijn naar het Julianapark komt.