HOORN - In de tweede klasse van het zaterdagvoetbal zijn Zwaluwen '30 en Always Forward dit weekend met lege handen gebleven. Zwaluwen '30 kwam er niet aan te pas tegen De Foresters terwijl Always Forward een voorsprong uit handen gaf tegen SC Buitenboys.

De meeste spanning was er bij het duel tussen Always Forward en SC Buitenboys. De Hoornse formatie, nog wachtend op de eerste zege, nam tot driemaal toe een voorsprong, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven. In de eerste helft opende Joep Rive de score en wist Kevin van Gasteren tweemaal het net te vinden met een 3-2 voorsprong tot gevolg. Na de rust ging het echter mis en sloeg de ploeg uit Almere tweemaal toe: 3-4. Always Forward staat zodoende na drie wedstrijden op één punt.

Zwaluwen '30 kwam er in de thuiswedstrijd tegen promovendus De Foresters uit Heiloo niet aan te pas. De gasten wonnen in Hoorn met maar liefst 0-4 na een 0-2 ruststand waardoor Zwaluwen '30 op drie punten blijft staan.

Komende zaterdag gaat Always Forward op bezoek bij het nog puntloze Monnickendam. Zwaluwen '30 speelt dan een uitwedstrijd bij SCPB '22 in Badhoevedorp.