AMSTERDAM - Zwaluwen '30 is met lege handen teruggekeerd van de uitwedstrijd bij ASV Arsenal in Amsterdam. Op Sportpark De Schinkel ging de ploeg van trainer Richard Bulterman zaterdag met 3-0 onderuit.

Met zeven punten uit de laatste drie wedstrijden was het vertrouwen gegroeid bij de Hoornse formatie dat voorafgaand aan het duel gelijk stond met de Amsterdamse tegenstander. Arsenal bleek echter een stuk effectiever in het afronden van de kansen en scoorde kort voor rust via Aanzi en vlak na rust middels Levant. Na de 3-0 van Omar Boukhari wist Zwaluwen '30 dat er deze middag niets te halen viel.

Zwaluwen '30 staat door de nederlaag achtste en ontvangt komende zaterdag het laaggeklasseerde AFC.